Over ons

Het verhaal achter onze drive om u te helpen

Welkom bij Fleet management, een revolutionair bedrijf dat alle auto zorgen wegneemt van bedrijven met kleine en grote wagenparken . Bij Fleet management zijn we gepassioneerd over het bieden van een naadloze en probleemloze ervaring voor bedrijven die op zoek zijn naar betrouwbare en betaalbare autoreparatiediensten en het beheren van de wagens.

Wij zorgen voor uw voertuig
alsof het van ons is

Onze visie

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf, met een team van ervaren professionals die er alles aan doen om van Fleetmgmt het go-to platform te maken voor bedrijven en hun wagens die op zoek zijn naar betrouwbare en betaalbare autoreparatiediensten. Of u nu een eenvoudige olieverversing of een grote reparatie nodig heeft, wij zijn er om u te helpen om kosten te besparen op uw wagenpark .

Bedankt dat u voor Fleet MGMT heeft gekozen – we helpen u graag met uw wagenpark .

Onze missie

Bij Fleet MGMTM is onze missie om wagenparkbeheer efficiënter en kosteneffectiever te maken voor onze klanten. We streven ernaar om de lasten van wagenparkbeheer te verlichten en tegelijkertijd aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

Onze missie is om onze klanten te helpen hun wagenparkbeheer te transformeren, kosten te besparen en hun bedrijf naar een hoger niveau te tillen. We streven naar langdurige partnerschappen en bieden continue ondersteuning en advies om ervoor te zorgen dat onze klanten de maximale voordelen halen uit hun wagenpark.

Wij begrijpen dat wagenparken een aanzienlijke investering zijn voor bedrijven en dat het beheer ervan complex kan zijn. Daarom bieden wij een uitgebreid scala aan diensten en oplossingen om onze klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun wagenparken.

Bij Fleet management gaan we verder dan alleen het beheren van wagenparken – we creëren waarde, efficiëntie en kostenbesparingen voor onze klanten. Doe met ons mee op deze reis naar een slimmer en winstgevender wagenparkbeheer.

Maak vandaag nog
een afspraak

Onze tevreden klanten

Jane Jane

Geweldige diensten
Onze wagens waren einde contract en moesten terug binnen gebracht worden . We hadden niemand beschikbaar om alle bedrijfswageninrichting en rekken eruit te halen . Door onze samenwerking met Fleet MGMT zijn ze zelf langs geweest en hebben ze alles zorgvuldig verwijderd en de wagens terug gebracht naar de leasing maatschappij .

Maaike Maaike

Snel en makkelijk
Ik had onlangs een probleem met mijn auto en de garage waarmee we samenwerken was veel te ver . Door onze samenwerking met Fleet MGMT hebben ze mij kunnen sturen naar de dichtstbijzijnde garage . Als reultaat heb ik mijn auto tip top terug gekregen en het bleek ook nog goedkoper te zijn dan onze huidige garage.

Abdel

5 sterren
Onze wagens waren vuil vanbinnen en buiten en we hadden niet de juiste materialen en tijd om ze proper te maken . Fleet MGMT is ter plaatse gekomen en heeft al het nodige gedaan .

Mario

kosten besparend
Sinds onze samenwerking met Fleet MGMT hebben we al enkele tienduizenden euro's bespaart . Alles gaat zo snel en gemakkelijk via hun waardoor we meer tijd hebben voor ons eigen werk .