Plan uw afspraak

Zie hieronder al onze garages .

Zoeken Location

Radius: Km
Laden ...
Stores: 0 PRINT

Winkelrichting:

DE WEG VRAGEN

Gebruik mijn locatie naar de dichtstbijzijnde Service Provider te vinden in de buurt van me

Onze tevreden klanten

Jane Designation

Geweldige diensten
Onze wagens waren einde contract en moesten terug binnen gebracht worden . We hadden niemand beschikbaar om alle bedrijfswageninrichting en rekken eruit te halen . Door onze samenwerking met Fleet MGMT zijn ze zelf langs geweest en hebben ze alles zorgvuldig verwijderd en de wagens terug gebracht naar de leasing maatschappij .

Maaike Designation

Snel en makkelijk
Ik had onlangs een probleem met mijn auto en de garage waarmee we samenwerken was veel te ver . Door onze samenwerking met Fleet MGMT hebben ze mij kunnen sturen naar de dichtstbijzijnde garage . Als reultaat heb ik mijn auto tip top terug gekregen en het bleek ook nog goedkoper te zijn dan onze huidige garage.

Abdel

5 sterren
Onze wagens waren vuil vanbinnen en buiten en we hadden niet de juiste materialen en tijd om ze proper te maken . Fleet MGMT is ter plaatse gekomen en heeft al het nodige gedaan .

Mario

kosten besparend
Sinds onze samenwerking met Fleet MGMT hebben we al enkele tienduizenden euro's bespaart . Alles gaat zo snel en gemakkelijk via hun waardoor we meer tijd hebben voor ons eigen werk .