Word lid van Fleetmgmt en
word vandaag nog partner!

Door partner van ons te worden, maakt u deel uit van een revolutionair platform dat autobezitters verbindt met garages voor reparatiediensten. Niet alleen dat, maar Fleetmgmt is ook een deskundig bureau op het gebied van marketing en promotie, wat betekent dat we veel verkeer naar onze website kunnen halen en ervoor kunnen zorgen dat het platform groeit.

Uw voordelen

Als partner heb je toegang tot een breed scala aan voordelen. U kunt uw diensten onder de aandacht brengen bij een groot publiek van autobezitters die reparatiediensten nodig hebben. Je krijgt ook de kans om samen te werken met eersteklas professionals in de branche, die toegewijd zijn aan het leveren van uitstekende service aan hun klanten.

Wat we doen

Een van de unieke verkoopargumenten van Fleetmgmt is onze toewijding om kwaliteitsdiensten aan onze partners te leveren. Ons team van experts werkt onvermoeibaar om ervoor te zorgen dat onze partners maximale bekendheid krijgen bij potentiële klanten. We bieden ook een scala aan marketingtools en -bronnen om u te helpen uw bedrijf te laten groeien en uw doelgroep effectief te bereiken.

Fleetmgmt is meer dan alleen een platform. We zijn een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die een passie delen voor het leveren van kwaliteitsdiensten aan onze klanten. Door lid te worden, maakt u deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor het creëren van een betere toekomst voor de auto-industrie.

Wagenparkbeheer

Carrosserie

Onderhoud

Autoverhuur

Verkoop van wagens

Depannage dienst

Mobiele bandencentrale 24/7

Opvolging en uitvoering jaarlijkse keuring

Reclame voor de wagens: bestickering - ontstickering & wrapping

Mobiele carwash – interieurreiniging

Plaatsing bedrijfswageninrichting

Wagens leeghalen einde leasing

Sluit u aan bij Fleet familie

Laat uw gegevens achter en ons team zal u spoedig mogelijk contacten voor verdere stappen.